Més enllà del temps

Website i joc sobre la percepció del temps
2012

El projecte multimèdia que realitzarem estarà basat en el projecte audiovisual que estem realitzant. Aquest consisteix en un documental que es centrarà en les diferents percepcions i concepcions que hi ha del temps. Per fer-ho, ens agafarem com a fil conductor a dues famílies de llocs diferents: una de poble i una de ciutat.

A partir del benchmarking que hem elaborat, n’hem extret el que hem vist més favorable per realitzar el nostre projecte partint de diferents aspectes:

A nivell estructural La home de la web es dividirà en dues parts:

La primera part consistirà en un menú superior en cinc apartats (un per cada secció), on hi hauran els mateixos continguts que els interactius. El menú el volem representar d’una manera senzilla i discreta, ja que la nostra proposta és centrar-nos amb la secció interactiva, ja que és més amena.

En la segona part ens basarem en un visió d’un paisatge dividit en dues localitzacions diferents: una de poble i l’altra de ciutat. Aquestes localitzacions ocuparan la mateixa part de la pantalla, per tant estarà equitatiu.

A nivell de continguts

La interfície web consistirà en la divisió de 5 continguts:

1. Documental: aquí penjarem el nostre documental realitzat, mitjançant alguna aplicació de popcorn, web GL. A més a més també hi haurà el Making of de com s’ha fet el documental, la memòria del projecte i una fitxa tècnica.

2. i 3. Poble i Ciutat: Aquí hi haurà una breu descripció de cada família. A més a més també hi haurà tres situacions diferents on es podrà mostrar

4. Qui som: aquí explicarem els nostres perfils com a creadors del documental i de la web i penjarem el nostre CV per donar-nos a conèixer.

5. Fàbrica de rellotges: serà un apartat més interactiu de joc on els internautes podran construir els seus propis rellotges a partir de les diferents peces que té un rellotge.

Les aplicacions de 2.0 les posarem en alguna paret (passat, present, futur), per tal que siguin més amenes i no estàtiques.

Laura Carapeto, Anna Clominas, Rosa Ana Combalia, Raul Fernandez, Yaiza Perez i Marta Sayol