Cuatro cuerdas

Curt interactiu d'intriga
2012

Es tracta d'un espai virtual de difusió e interactivitat del nostre producte audiovisual cap a l’usuari. Busquem oferir una eina d’informació, coneixement, gestió i contacte del producte cap al consumidor d’una manera única i exclusiva via web. Una espècie de meta-making of on l’usuari vulgui saber cada cop més sobre el producte.

Crear un espai interactiu on l’usuari pugui anar descobrint mica en mica el que hi ha darrera de les escenes del procés de creació del curtmetratge, exclusivament per la web.

La web ha de servir com a pont entre el curtmetratge i l’espectador, on aquest pugi veure de manera fàcil i senzilla tot allò que les càmeres captant i que no s’acostuma a ensenyar. Un lloc de trobada per contemplar tot el procés de creació d’aquest producte audiovisual.

1. Una utilització clara de l'estètica de la web d'acord amb el producte que es vol promocionar, amb una bona metàfora que atregui l'usuari.

2. Una navegació senzilla per la interfície que permeti a l'usuari accedir a la informació que desitja i trobar fàcilment el contingut.

3. Oferir informació extra que completi el projecte i alimenti la curiositat de l'usuari.

4. Poder oferir el producte en més d’un idioma diferent. Català, castellà i anglès.

5. Una bona utilització de les eines 2.0: Facebook, Twitter, Flickr, YouTube, etc.

6. Complementar el contingut de la web amb un bloc amb el procés de creació del curtmetratge.

El públic potencial de la web seran els propis consumidors de la peça audiovisual. Dins d’aquest paquet hi entren, sobretot, la gent implicada en el curtmetratge: actors, extres, equip tècnic, músics, col·laboradors, els propis treballadors del teatre, etc. Un target interessant són els altres estudiants i productors novells que necessiten inspirar-se en peces audiovisuals de baix cost i amb uns recursos semblants. I comptant sempre amb tots els consumidors regulars que els hi interessa el cinema i altres productes audiovisuals.

La part audiovisual del nostre projecte gira entorn un teatre i la música. Nosaltres volem crear un espai web, on l’usuari pugi recórrer el making of del curtmetratge de manera interactiva i única per internet. Basant-nos en aquests conceptes hem decidit que la nostra metàfora sigui representar un teatre on es pugui interactuar amb els
diferents espais i escenaris. podrà anar veient a mesura que visiti la llotja, l’escenari, el públic, el hall, etc. D’aquesta manera podrà entendre com s’han gravat les diferents escenes i les dificultats i anècdotes que s’han tingut. Llavors, la nostra metàfora es centrarà en el que hi ha darrera. Es a dir, una espècie de plató-bakcstage, el que l’espectador mai pot veure en una ficció. Llavors, interactuant amb diferents punts, objectes, etc... L’usuari vagi descobrint tot el procés de manera única, variada i divertida. L’exploració d’un meta-making of.

Xavier Trilla, Albert Solans, Manuel Cabañero, Gem Andreu i Ricardo Di natale